Loading...

Woninginformatie en verduurzamingsopties op één plek

Geef bewoners nog beter energieadvies

Ik wil meer weten

Smart Twin voor energieloketten

Voor bewoners zijn energieloketten een belangrijke schakel tussen o.a. fabrikanten, installateurs en (lokale) overheden bij het realiseren van hun duurzaamheidswensen. De kennis en expertise die het energieloket heeft en het persoonlijk contact is voor hen van grote waarde in de vaak lastige afwegingen die zij moeten maken. Om je te helpen om bewoners nóg beter van dienst te zijn is er nu Smart Twin. Intelligente software die geavanceerde 3D-modellen maakt van iedere woning in Nederland en betrouwbare woninginformatie en uitgebreide technische rapporten genereert. Daarmee kun je samen met bewoners een vliegende start maken bij het verduurzamen van hun huis of appartement.

De voordelen

✔️ Groot bereik onder serieus geïnteresseerde bewoners
✔️ Woninginfo, verduurzamingsopties en subsidies in één intelligent woningmodel
✔️ Profiteer van de investeringen en het commitment van de nationale overheid
✔️
Nog beter en meer uniform advies dankzij gevalideerde rekenkern
✔️ Eenvoudig van advies naar offerte
✔️ Verbeterde dienstverlening door het leveren van gevalideerd energieadvies

Kortom:
Ondersteund door intelligente software kun je bewoners nog beter adviseren en zo je dienstverlening aanvullen en naar een hoger niveau te tillen. 

Waarom is het vernieuwde verbeterjehuis.nl interessant voor mij?

Op het gebied van verduurzaming is een persoonlijk gesprek met een onafhankelijk adviseur voor bewoners vaak een belangrijke stap in hun beslisproces. Wil je als energieloket bewoners nog sneller en beter kunnen adviseren over hun verduurzamingsopties? Door je aan te sluiten op Verbeterjehuis | Smart Twin krijg je de beschikking over betrouwbare en gedetailleerde woninginformatie die je helpt bij het uitbrengen van een advies. Daarnaast kunnen bewoners direct contact met je opnemen en een adviesgesprek aanvragen. 

Hoe ontstaat een 3D-woning?

Op het vernieuwde verbeterjehuis.nl vinden bewoners een eerste versie van hun eigen 3D-woning. Deze is samengesteld met behulp van open data, kadastergegevens e.d. Met deze gegevens kunnen bewoners hun op maat gemaakte verduurzamingsopties eenvoudig virtueel onderzoeken en uitproberen. 

Een bewoner kan vervolgens zijn woningmodel delen met jou als energieloket, waarmee je jouw adviezen direct kunt toespitsen op de specifieke woning. Ook kun je zelf dienstverlening ontwikkelen door het gehele proces voor de bewoner uit handen te nemen.

Download Brochure in PDF

Wil je het een en ander op een later moment nalezen of gemakkelijk doorsturen? Download dan het PDF-bestand. Daarmee heb je alle informatie op de pagina overzichtelijk op een rijtje.


 

Download voorbeeld Energiebespaarrapport

Benieuwd naar de kracht van Smart Twin? In deze pdf vind je een voorbeeld energiebespaarrapport, met daarbij een NTA 8800-rapport en ISSO 51-rapport.

* LET OP: hierin vind je fictieve data die enkel dienen als voorbeeld.

Energiebespaarrapport

Webinar

Momenteel inventariseren we de interesse in een webinar over Verbeterjehuis | Smart Twin, speciaal voor Energieloketten. Daarin willen we algemene en specifieke informatie met je delen, zodat je een goede inschatting kunt maken of Smart Twin een waardevolle aanvulling is op het huidige aanbod van je organisatie. Interesse in een webinar? Meld je aan.

aanmelden

Wil je meer weten
of een afspraak maken?

+31 73 750 63 65
verbeterjehuis@smarttwin.nl