Loading...

Veelgestelde vragen - fabrikanten

Heb je al een presentatie in de BouwConnect Bibliotheek (BCB)? Dan nemen wij je gegevens gratis op in het bedrijvenregister. Ben je nog geen deelnemer in BCB, dan bekijken we graag samen met jou de mogelijkheden. Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.

Smart Twin / Verbeterjehuis.nl bieden allerlei nieuwe mogelijkheden. Via het platform Verbeterjehuis.nl. kun je je afzetmarkt in één klap aanzienlijk vergroten. Hiermee komt namelijk ook de particuliere markt binnen handbereik! Met één druk op de knop kan een serieus geïnteresseerde een offerte aanvragen. Verbeterjehuis.nl wordt dé plek waar producten en diensten op de juiste manier in beeld komen, direct bij de eindgebruiker.

Maar dat is nog niet alles. Ook woningcorporaties, VVE’s en gemeenten gebruiken Smart Twin. En dat zal in de toekomst alleen maar toenemen.

Om als fabrikant deel te nemen aan Smart Twin is het noodzakelijk dat (een deel van) je producten zijn opgenomen in de BouwConnect Bibliotheek (BCB). Natuurlijk helpen we je daar graag bij. Neem contact met ons op, dan gaan we samen bekijken wat de mogelijkheden zijn.