Loading...

Uitvoerder, installateur of verwerker?

Meld je aan!

Aanmelden

Je aanmelding

Aanmelden voor Smart Twin is GRATIS. Je presenteert je organisatie in een online omgeving en wordt direct gevonden door bewoners. Wil je offerteaanvragen ontvangen vanuit de 3D-keuzehulp? Dan betaal je een maandelijkse bijdrage en een kleine vergoeding per offerte die je uitbrengt. Middels een credit-systeem heb je altijd zicht op je acquisitie-uitgaven. Krijg je de opdracht? Dan betaal je daarvoor een bescheiden bedrag. Hiermee bespaar je op de acquisitiekosten van opdrachten die je verwerft en voorkom je dat je te veel betaalt voor offertes die niet tot een opdracht leiden. Wil je geautomatiseerde offertes kunnen uitbrengen? Ook dat is mogelijk!

Accounts

In het najaar van 2022 gaat het vernieuwde verbeterjehuis.nl van start. Vanaf dat moment kan je organisatie op verschillende manieren actief deelnemen. In onderstaand overzicht zie je de verschillende opties.

Door het formulier in te vullen meld je je vrijblijvend aan voor Smart Twin. Hiermee ga je dus nog geen verplichting aan.

Smart Twin Basis

Aanmelden voor Smart Twin is helemaal GRATIS. Wil je je organisatie in een online omgeving presenteren en ervoor zorgen dat je direct gevonden wordt door gebruikers van de tool? Meld je dan nu aan voor de (blijvend) gratis Basis-module.

Aanmelden

Smart Twin Uitgebreid - GRATIS proefaccount

Wil je vanuit de 3D-keuzehulp rechtstreeks offerteaanvragen kunnen ontvangen? Dat kan! In Smart Twin Uitgebreid ontvang je uitgebreide aanvragen en kun je zelf gespecificeerde offertes uitbrengen. Straks betaal je daarvoor een maandelijkse bijdrage en een kleine vergoeding per offerte. Via een credit-systeem betaal je per uitgebrachte offerte een bescheiden bedrag.

Om je nu al de kans te geven uitgebreid (en geheel vrijblijvend) kennis te maken met Smart Twin en Verbeterjehuis.nl, heb je de mogelijkheid om een GRATIS proefaccount aan te maken:
-  3 maanden gratis uitgebreid account
-  inclusief offertemodule
-  25 gratis credits 
-  geheel vrijblijvend, zonder enige verplichting
-  persoonlijke hulp bij implementatie

Aanmelden

Smart Twin Pro

Wil je bovenstaande opties en geautomatiseerde offertes kunnen uitbrengen? Ook dat is mogelijk! Met Smart Twin Pro heb je vanaf 1 oktober de mogelijkheid om automatisch te offreren. Zo bespaar je nog meer tijd en geld op je acquisitie en zijn je diensten beschikbaar voor heel verduurzamend Nederland. Meld je nu vrijblijvend aan voor Smart Twin Pro en wij nemen persoonlijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden

Webinar

Regelmatig heb je de mogelijkheid om je middels een interactieve webinar verder te laten informeren over de mogelijkheden die Verbeterjehuis en Smart Twin je organisatie te bieden hebben.

Aanmelden

Wil je meer weten
of een afspraak maken?

+31 73 750 63 65
verbeterjehuis@smarttwin.nl